Via Natura, gespecialiseerd in hond en kat

Natuurlijke dierenwinkel voor hond en kat Dorpstraat 40, Beekbergen, Netherlands
Bel ons vrijblijvend 0558430743
Ma: 13.00-17.30u Di t/m do 8.30-17.30u vr 8.30-20.00u za 8.30-16.00u info@via-natura.nl
Specificatie
:Array

Wie de winkel Via Natura in Beekbergen binnen stapt, snapt dat wij anders zijn dan doorsnee dierenwinkels. Natuurlijk voeren van huisdieren wordt steeds populairder en op internet is een groeiend aanbod van informatie en producten. Voor veel ‘houders’ van huisdieren is dit verwarrend. Ons assortiment is zeer zorgvuldig geselecteerd en voldoet aan de strenge eisen: geen onnatuurlijke conserveringsmiddelen, kleurstoffen of smaakstoffen. Waar mogelijk gluten- of graanvrij en met een hoog vleesgehalte voor de kat en hond. Wel zo natuurlijk!

Gezondheid
Dieren gezond houden – met respect voor hun natuurlijke behoeftes en natuurlijke bronnen – vinden wij zeer belangrijk. Elk dier is uniek en heeft daarom specifieke hulp nodig om zijn/haar gezondheid te bevorderen. Onze service en advies zijn hier dan ook volledig op gericht. Wij kijken bij de inzet van producten dan ook niet alleen naar symptomen, maar naar het geheel, waarbij het zelfherstellend vermogen van het huisdier wordt aangesproken en zo klachten en ziektes worden bestreden.

Advies en webwinkel
Via Natura onderscheidt zich door de hoge mate van vakkennis en deskundige adviezen door onze voedingsspecialisten. Wij helpen je graag bij het overzetten van je huisdier naar een meer natuurlijke voeding, en uiteraard vind je op deze website een groot deel van ons assortiment dat online is te bestellen.
 Bestellingen via deze website worden vanaf € 48,- gratis thuisbezorgd in Nederland.

Voorzieningen
Huisdier voeding / verzorging
Geen beoordelingen gevonden

Geef een reactie

Schrijf een beoordeling

Dorpstraat 40, Beekbergen, Netherlands

Route
Sociale media
Stel je vraag

Password reset link will be sent to your email

X