HvdK – elektrotechniek

Lierderstraat 10, 7364 BH Lieren, Nederland
Bel ons vrijblijvend 055 - 506 1744

Een vertrouwd adres voor kwaliteit en service

Al vele jaren is het in lieren, aan de Lierderstraat 10, gevestigde bedrijf H. v.d. Kamp Elektrotechniek een vertrouwd adres voor alles wat met elektriciteit te maken heeft. Al meer dan 50 jaar kennis en ervaring staan garant voor kwaliteit en service.

Vertrouwd familiebedrijf

In 1964 startten eigenaars Henk en Alie van de Kamp vanuit een schuurtje aan de Molenvaart in Lieren als zelfstandige ondernemers. En met succes, want een jaar later moest al verhuisd worden naar het huidige adres waar een groter pand werd betrokken. In de loop der jaren is H. van de Kamp Elektrotechniek uitgegroeid tot een vertrouwd familiebedrijf, want ook de beide zonen Henk junior en René zijn in de voetsporen van hun ouders getreden.
H v.d. Kamp Elektrotechniek beschikt over deskundige medewerkers waarvan een aantal al meer 45 jaar het vertrouwde gezicht mede bepalen van deze speciaalzaak in elektrotechniek en installatiewerkzaamheden.

 

Inbraakbeveiliging & Camerabeveiliging

Het Lierense bedrijf is eveneens gespecialiseerd in het installeren van inbraak en camerabeveiliging.

Erkend installateur

H. v.d. Kamp is aangesloten bij de vakorganisatie Uneto en is gecertificeerd als Komo installateur, wat betekent dat opdrachtgevers kunnen rekenen op kwaliteit en installatie volgens geldende normen en regles. In het klantenbestand staan zowel opdrachtgevers uit de overheid, bedrijvensector, recreatiesector als particulieren.

De firma H. v.d. Kamp &Zn BV staat garant voor vakwerk.

Geen beoordelingen gevonden

Geef een reactie

Schrijf een beoordeling

Lierderstraat 10, 7364 BH Lieren, Nederland

Route
Stel je vraag

Password reset link will be sent to your email

X